Gå direkt till innehåll
3 000 par jobbar redan på sin relation, Birds växlar upp för att hjälpa ännu fler

Nyhet -

3 000 par jobbar redan på sin relation, Birds växlar upp för att hjälpa ännu fler

Studier visar att så många som vart tredje par mår dåligt i sin relation. Det kan visa sig som återkommande konflikter, kylig stämning eller känsla av ensamhet i relationen. De flesta söker tyvärr inte hjälp, eller väntar alldeles för länge. Hur vi mår i relationen har en direkt koppling till vår psykiska och fysiska hälsa samt påverkar även barnens mående. Relationen är extremt viktig för oss, och ändå saknar vi verktygen att ta hand om dem. Det vill Birds Relations ändra på!

Birds hjälper par att utveckla och stärka sin relation proaktivt, hantera utmaningar eller bara ha det mer härligt och roligt tillsammans! Birds är appen för par som vill må bra i sin relation, som vill utveckla och stärka det viktigaste de har. Med Birds får paret koll på vad som behövs i relationen just nu, utveckla sina relations-skills och väcka nyfikenheten och samtalet till liv igen. Birds bygger på evidensbaserad metod för parterapi och är utvecklat av psykologer.

Birds var med och tävlade i vårens omgång av STARTUP och vann priset JCE Accelerator Award. Efter vinsten släppte Birds appen och har idag 3000 användare. Förra veckan släppte företaget en ny design och en ny funktion 'Dagens Kvitter' som ska få igång spännande samtal och öka nyfikenheten för varandra i relationen. Appen har fått en härligare look & feel och guidar användaren tydligare i vad som är nästa steg.

Framtidsplaner för företaget?
"Just nu jobbar vi på att få ut premiumversionen av Birds, och släpper löpande nytt innehåll. Inom kort kommer vi börja skala upp i Sverige och snart därefter gå in i nya marknader. Birds är applicerbart för alla par, oavsett ålder, kultur eller livssituation, och vi vill hjälpa så många vi kan på global nivå! Vi siktar på att bli den självklara go to-guiden som följer paret genom livets, och relationens, upp- och nedgångar." - Sofia BrandtManaging Director på Birds Relations

Idag har teamet vuxit med verkliga nyckelroller! Deras Head of Technology Eric och Frontend Developer Martin började hos Birds under hösten och har gjort att utvecklingen kunnat ta fart på riktigt. De kommer inom kort också att stärka upp teamet med en Product Designer och en vass Growth Marketer. För att dessutom fortsätta produktutvecklingen är de nu på gång att ta in nytt kapital. 

Vi på Venture Cup ser fram emot att följa er på den fortsatta resan!

Vill du komma i kontakt med Birds Relations? Besök birdsrelations.com

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Alexandra Björk

Alexandra Björk

Presskontakt VD/CEO 0761015995
Sandra Lunman

Sandra Lunman

Presskontakt Projektledare Marknad & Event Region Väst 0761015992
Alexandra Strömberg

Alexandra Strömberg

Presskontakt Projektledare Marknad & Event Region Syd