Gå direkt till innehåll
De letar ständigt efter entreprenörer som vill göra skillnad

Nyhet -

De letar ständigt efter entreprenörer som vill göra skillnad

Founders Loft har sedan hösten 2021 varit regional partner till Venture Cup i väst. Inkubatorn letar ständigt efter entreprenörer som vill göra skillnad, med ett partnerskap vill vi kunna samarbeta och hjälpa entreprenörerna till framgång, tillsammans!

Founders Loft är ett co-working community och inkubator med kontor i Göteborg för digitala tjänsteföretag där entreprenörer möts, följer sina drömmar och bygger sina bolag. Med över 20 års erfarenhet och framtiden i sikte stöttar dem entreprenörer och bolag genom affärsutveckling mot internationell framgång. Inga andelskrav, full support och mycket hjärta.

Vi frågar Manolo Obaya – Business coach på Founders Loft.
Varför är detta partnerskap viktigt för er?
”Partnerskapet för oss innebär inte bara synlighet med en branschreferens utan också ett sätt att öka vår kunskapsbas, vårt nätverk och kvalitet på vårt affärsflöde. Vi letar ständigt efter entreprenörer som vill göra skillnad och som har en idé men fortfarande behöver lite hjälp för att utveckla den ytterligare. Tack vare Venture Cup har vi möjlighet att skapa olika kontaktpunkter med entreprenörer där vi kan informera dem om vårt erbjudande, ge värdefulla insikter och hjälpa dem på vägen till framgång."

Vad kan Founders Loft bidra med till entreprenörerna?
"Vi är en ideell organisation och vi tar inte något eget kapital från de startups som vi inkuberar. Vi har varit i branschen i mer än 20 år med en 5-årig överlevnad på 65%. Vårt disciplinerade förhållningssätt till entreprenörskap tillåter entreprenörer frihet med en process att luta sig tillbaka på. Vi har skapat en unik gemenskap som ger värdefulla, användbara och insiktsfulla stöd till våra entreprenörer."

Founder Loft söker dig som har ambition & unik idé;
De söker dig som är driven och engagerad entreprenör som vill ta ditt bolag och affärsidé till nästa nivå tillsammans med dem i sin inkubator. De ser gärna att du har en innovativ digital affärsidé som är skalbar och ha potential att nå en internationell marknad. Ditt bolag är yngre än fem år gammalt. För att ansöka vill de även att du ska ha verifierat din affärsidé genom exempelvis kontakt med potentiella kunder.

Vill du veta mer? Kontakta Manolo - manolo.obaya@foundersloft.com


Vi ser fram emot en fortsatt framtid med Founder Loft som partner där vi kan hjälpa så många entreprenörer vi kan att ta sig vidare på deras resa!

Relaterade länkar

Ämnen

Presskontakt

Alexandra Björk

Alexandra Björk

Presskontakt VD/CEO 0761015995
Alexandra Strömberg

Alexandra Strömberg

Presskontakt Projektledare Marknad & Event Region Syd