Gå direkt till innehåll
Nu är årets upplaga av Innovationskraft öppen!
Nu är årets upplaga av Innovationskraft öppen!

Nyhet -

INNOVATIONSKRAFT 2024 är nu öppen!

Hör upp Sydsverige!

Med tävlingen INNOVATIONSKRAFT vill vi öka innovationskraften i små och medelstora företag som är i ett behov av att skala om i sin verksamhet och vill ha hjälp med att affärsutveckla sin befintliga verksamhet. Tävlingen vänder sig också till entreprenörer eller anställda i ett företag som vill använda processen för att testa en helt ny affärsidé.

INNOVATIONSKRAFT är ett gemensamt initiativ och ger möjligheten för entreprenörer och intraprenörer att få feedback, samt hjälp att utveckla och omsätta sin affärsidé i verklighet. Innovationskraft är en satsning i region Syd där Venture Cup tillsammans med Almi Företagspartner letar efter INNOVATIONSKRAFT i dess rätta bemärkelse.

Hur fungerar processen?
Processen INNOVATIONSKRAFT är för dig som har ett organisationsnummer och vill testa din affärsidé och få råd och feedback om hur du ska ta dig framåt så att din affärsidé kan blomstra. Eller är du en fena på att skala upp din befintliga verksamhet och vet värdet av input och nätverk? Look no further, berätta om din nya idé/twist på plattformen för din möjlighet att vinna prispengar samt en kvalitetsstämpel att din INNOVATIONSKRAFT är något att räkna med. Deltagande är helt kostnadsfritt och vi säkerställer sekretess för din affärsidé.

🗓️ Viktiga datum:
2 april: Innovationskraft öppnar
17 april: Deadline för att få garanterad feedback på sitt bidrag
24 april: Innovationskraft stänger

* Många uppskattar att få professionell feedback på sina bidrag och för att säkerställa att du får feedback på din affärsidé är det viktigt att du registrerar ditt bidrag i tid. Deadline för garanterad feedback är den 17 april! Annars stänger tävlingen den 24 april för er som enbart vill tävla.

Antar du utmaningen?
Läs mer om tävlingen och tävla här!

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Joakim Johannesson

Joakim Johannesson

Presskontakt Marketing Manager Nationellt 073 143 25 01
Mehkar Sheikh

Mehkar Sheikh

Presskontakt VD/CEO Nationellt