Gå direkt till innehåll
Venture Cups entreprenörskapstävling STARTUP 2023 är nu öppen! Dedline 27 mars.
Venture Cups entreprenörskapstävling STARTUP 2023 är nu öppen! Dedline 27 mars.

Nyhet -

Nu är entreprenörskapstävlingen STARTUP 2023 öppen. Ta chansen att ta ditt startup till nästa nivå!

Venture Cup STARTUP är tävlingen för startups med verifierade och skalbara affärsidéer med tillväxtpotential. Det kan vara allt från idén du precis kommit på till en affärsidé som du arbetat med ett tag. Oavsett är Venture Cups STARTUP tävling för dig som vill ta din affärsidé till nästa nivå. Genom att delta i STARTUP får du feedback på din idé, marknadsföringsmöjligheter på tävlingsplattformen samtidigt som du får tillgång till ett stort nätverk av personer från näringslivet. Idag öppnar tävlingen, och DU kan vara med! Antar du utmaningen?

Att tävla i Venture Cups tävlingar är helt kostnadsfritt, du som deltar är garanterad att få feedback på din affärsidé och du kan själv välja vilket innehåll i din affärsidé som ska vara offentligt att läsa och vad som enbart ska kunna läsas av vår jury som signerat sekretessavtal.

Utöver användbar feedback, imponerande nätverksmöjligheter och möjligheten att marknadsföra din startup på plattformen har du chansen att vinna över 200 000 kr. En vinst i STARTUP anses vara en stark kvalitetsstämpel som genom åren visat sig attrahera såväl investerare som medial uppmärksamhet.

Tävlingen STARTUP 2023 är öppen 25 januari till 27 mars.

Läs mer om tävlingen och tävla här!

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Joakim Johannesson

Joakim Johannesson

Presskontakt Marketing Manager Nationellt 073 143 25 01
Mehkar Sheikh

Mehkar Sheikh

Presskontakt VD/CEO Nationellt