Gå direkt till innehåll
Nu kan Venture Cups tävlande använda Idékollen!

Nyhet -

Nu kan Venture Cups tävlande använda Idékollen!

Att tävla i Sveriges ledande tävling för affärsidéer har nu blivit ännu enklare. Tillsammans med Speedledger presenterar Venture Cup "Idékollen" – din hjälp från idé till succé! 

Venture Cup har sedan 1998 hjälpt entreprenörer att starta företag. Genom tävlingsprocessen får entreprenören skarpa deadlines, möjlighet till vinstpengar och feedback från experter – hjälpmedel som tillsammans skapar större möjligheter att förverkliga en affärsidé. Nytt för höstens tävlingsomgång är att det nu blivit ännu enklare att delta i Venture Cup. Nu kan alla tävlingsdeltagare använda Idékollen för att beskriva sin idé.

Idékollen är ett initiativtagande av Speedledger, som såg möjligheten att kunna hjälpa entreprenörer beskriva sina idéer på ett enkelt och grafiskt sätt. Samtidigt insåg man vikten av att ställa relevanta frågor och belysa de komponenter som behövs för ett lyckat affärskoncept.  

Venture Cup är den första som får möjlighet att använda tjänsten och har nu tagit in den som ett hjälpmedel i tävlingsprocessen. Genom att ta sig igenom Idékollens spelliknande grafik får man fram en färdig PDF som sedan kan lämnas in direkt till tävlingen. Enklare blir det inte!

Använd Idékollen och lämna in ditt bidrag till Venture Cups tävlingsmoment Affärsidé. 
Deadline är tisdagen den 6 oktober kl. 13.00.  

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Joakim Johannesson

Joakim Johannesson

Presskontakt Marketing Manager Nationellt 073 143 25 01
Mehkar Sheikh

Mehkar Sheikh

Presskontakt VD/CEO Nationellt