Gå direkt till innehåll
Venture Cup delar ut svenska priset i Creative Business Cup

Nyhet -

Venture Cup delar ut svenska priset i Creative Business Cup

Venture Cup inleder nu ett samarbete med Creative Business Cup och blir nationell värdorganisation för Creative Business Cup i Sverige.

Creative Buisness Cup är en global tävling för de kreativa näringarna och varje år utser man världens bästa entreprenör inom denna bransch. Vårt samarbete innebär att Venture Cup kommer att utse Sveriges representant i den globala tävling som äger rum i Köpenhamn i november. De kreativa näringarna är en växande bransch och genom samarbetet med Creative Business Cup får Venture Cup ytterligare en möjlighet att främja kreativa näringar.

För att delta i Creative Business Cup i Sverige deltar du helt enkelt i Venture Cup precis som vilket annat bidrag som helst. Du väljer den av våra fyra kategorier som passar bäst och är på så sätt med och tävlar även om möjligheten att gå till den globala finalen i Creative Business Cup. Allt du behöver göra är att följa de vanliga tävlingsreglerna i Venture Cup och skicka in din affärsplan senast den 9:e april 2013.

Sveriges vinnare i Creative Business Cup utses på Venture Cups Sverigefinal den 13 juni 2013 och kvalificerar sig därmed för den globala finalen i Köpenhamn. Förutom möjligheten att gå vidare till den globala finalen kommer det att finnas fina priser i potten. Håll utkik på www.venturecup.se då dessa avslöjas inom kort.

Branscher som är aktuella för Creative Business Cup:

Design
Arkitektur
”Content production”
Dataspel
Reklam
Böcker och media
Musik
Film & video
Konst och hantverk
Radio & TV
Nöjesparker & Live Scenes
Gastronomi
Fritidsaktiviteter


Ämnen

Kategorier

Kontakter

Joakim Johannesson

Joakim Johannesson

Presskontakt Marketing Manager Nationellt 073 143 25 01
Mehkar Sheikh

Mehkar Sheikh

Presskontakt VD/CEO Nationellt