Gå direkt till innehåll
Framtidens entreprenör finns i Södertälje

Pressmeddelande -

Framtidens entreprenör finns i Södertälje

Workshopen var ett led på det samarbete mellan Drivhuset, Venture Cup Öst och CONNECT Östra Sverige i syfte att skapa fler framgångsrika företag i Södertälje. ”Affärsplanen är ett viktigt verktyg för att nå framgång för företaget” säger Lillemor Karlsson som är VD på CONNECT Östra Sverige.

”Det handlar ofta om attityder och det är viktigt för den lokala tillväxten att få också studenter att bli intresserade av att starta företag” säger Caroline Trege verksamhetsansvarig för Drivhuset Södertälje.

”Helt klart är att det finns många spännande idéer och mycket drivkraft i Södertälje” säger Lisa marknadsansvarig Venture Cup Öst.

Entreprenörerna kommer att få hjälp och stöd att ta sina idéer till affärsplaner till ett företag och resultatet kommer att synas om ett par år. Från idé till succé med affärsplanen som verktyg är en bra grund för att lyckas.

 

För frågor:
Lillemor Karlsson CONNECT Östra Sverige 0736-200 648
CONNECT Östra Sverige
är en ideell förening som sammanför entreprenörer och tillväxtföretag med kompetens och kapital.

Caroline Trege Drivhuset i Södertälje
Drivhuset
hjälper unga entreprenörer att starta och driva företag.

Lisa Wahlström Venture Cup Öst
Venture Cup Öst
är en ideell organisation som varje år genomför en rikstäckande affärsplanstävling, kombinerad med feedback, utbildning, handledning och inspiration.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Venture Cup Öst är en ideell organisation som varje år genomför en rikstäckande affärsplanstävling, kombinerad med feedback, utbildning, handledning och inspiration.

För mer information besök vår hemsida: www.venturecup.se

Kontakter

Joakim Johannesson

Joakim Johannesson

Presskontakt Marketing Manager Nationellt 073 143 25 01
Mehkar Sheikh

Mehkar Sheikh

Presskontakt VD/CEO Nationellt