Gå direkt till innehåll
Halmstadbor pristagare i Venture Cup Väst

Pressmeddelande -

Halmstadbor pristagare i Venture Cup Väst

Virtual Trainer erbjuder träningsanläggningar en revolutionerande lösning för att utbilda sina medlemmar och avlasta sin personal. Produkten är en virtuell instruktör i form av en pekskärm där man på ett användarvänligt sätt får tillgång till hundratals innovativa och pedagogiska instruktionsfilmer.

Juryns motivering till priset är:
”Bidraget har en kundnära produkt med stark tillväxtpotential. Med stor entusiasm och extremt tydligt säljfokus kommer detta bidrag att förvandlas till ett intressant och lönsamt företag. Kort sagt så erbjuder de en hållbar livsstil och har genom blixtsnabb försäljning lyckats spänna musklerna ordentligt.”

‒ Venture Cups jury är oerhört imponerad över den nivå som de nominerade har hållit i år, säger Martin Hansson, ordförande i Venture Cup Västs Jury. Flera av dessa tror vi kan bli mycket framgångsrika tillväxtföretag.

Mer information om prisutdelningen, övriga pristagare och tävlingen hittar du på www.venturecup.se/vastfinal. Där finns det även bilder för fri publicering att ladda ner

Frågor hänvisas till:
Jonas Almeling, regionchef Venture Cup Väst 031-764 71 22, jonas.almeling@venturecup.se
Martin Hansson, tillträdande ordförande Venture Cup Västs jury
031-807 600

Ämnen

Kategorier

Regioner


Venture Cup genomför varje år en rikstäckande affärsplanstävling som med tiden har vuxit till världens största i sitt slag. Via en genomtänkt process med handledning, feedback, utbildningar och workshops inspireras och stöttas människor att utveckla sina idéer till framtidens växande företag. Hittills har över 10 000 affärsidéer processats i tävlingen och av dessa har ca 30 procent utvecklats till bärkraftiga företag.
Venture Cup är en ideell organisation som bildades i Sverige 1998 av McKinsey & Company och finns idag i hela Norden. Organisationen stöds av Sveriges samtliga stora högskolor och universitet och drivs i samarbete med näringsliv och offentlig sektor. www.venturecup.se

Kontakter

Joakim Johannesson

Joakim Johannesson

Presskontakt Marketing Manager Nationellt 073 143 25 01
Mehkar Sheikh

Mehkar Sheikh

Presskontakt VD/CEO Nationellt

Relaterat innehåll