Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Innovativt Göteborgsföretag kan utses till Sveriges nästa tillväxtföretag

För 20 år sedan var det ovanligt att gå på gym. Idag har de flesta ett gymkort och att träna sin fysik är en självklarhet. Nästa revolution kring människans välbefinnande handlar om mental styrka. Precis som vi tränar den fysiska styrkan för att må bra behöver vi träna vår mentala styrka. Remente är ett mentalt gym på nätet för både individer och företag där man tränar sin hjärna för att få ut mer av livet, sätta och nå mål samt hitta en livsbalans. Målet är att demokratisera mental hälsa.

Hur ser ni på era chanser i Sverigefinalen?
Vi är ett team med kompetens i världsklass och vi tror att vi har goda förutsättningar till en framgångsrik placering i Sverigefinalen, säger David Brudö, lagledare i Remente.

Vad gör Remente till ett så lovande företag?
Vi är först med att erbjuda en användarvänlig och relevant tjänst på en mångmiljard-marknad i stark tillväxt både hos konsumenter och företag. Och vi har kompetensen och erfarenheten som gör att vi kommer lyckas med detta. Inom marknaden för personlig utveckling skall vi göra vad Iphonen gjorde för mobilmarknaden, rita om marknaden.

Anknytning: Göteborg
Lagledare: David Brudö, 0762169333
Lagmedlemmar: Anders Hallin, Niklas Forser, Idriz Zogaj

Mer information om Sverigefinalen och övriga nominerade hittar du på www.venturecup.se/sverige/sverigefinal.

Frågor hänvisas till:
Jonas Almeling, regionchef Venture Cup Väst 031-764 71 22, jonas.almeling@venturecup.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Venture Cup genomför varje år en rikstäckande affärsplanstävling som med tiden har vuxit till världens största i sitt slag. Via en genomtänkt process med handledning, feedback, utbildningar och workshops inspireras och stöttas människor att utveckla sina idéer till framtidens växande företag. Hittills har över 10 000 affärsidéer processats i tävlingen och av dessa har ca 30 procent utvecklats till bärkraftiga företag.

Venture Cup är en ideell organisation som bildades i Sverige 1998 av McKinsey & Company och finns idag i hela Norden. Organisationen stöds av Sveriges samtliga stora högskolor och universitet och drivs i samarbete med näringsliv och offentlig sektor. www.venturecup.se

Kontakter

Joakim Johannesson

Joakim Johannesson

Presskontakt Marketing Manager Nationellt 073 143 25 01
Mehkar Sheikh

Mehkar Sheikh

Presskontakt VD/CEO Nationellt

Relaterat innehåll