Gå direkt till innehåll
IDEA: Tävlingen för dig med en idé i ett tidigt skede.
IDEA: Tävlingen för dig med en idé i ett tidigt skede.

Pressmeddelande -

Nu är tävlingen IDEA 2023 öppen!

Venture Cup IDEA är tävlingen för dig som vill testa om din affärsidé funkar och kan bli nästa succé! Lensway, Naked Juicebar och Hövding är några företag som tävlat i Venture Cup i ett tidigt skede. Genom Venture Cup får du tillgång till entreprenöriella framgångsfaktorer såsom; feedback, inspiration och vårt professionella nätverk. Allt för att hålla motivationen på topp under din process för att förverkliga din affärsidé. Idag öppnar tävlingen, och DU kan vara med! Antar du utmaningen?

När du är med och tävlar har du möjlighet att få feedback från vårt professionella nätverk som består av personer med bred kompetens och finns placerade över hela Sverige. Att tävla i Venture Cups tävlingar är helt kostnadsfritt och du kan själv välja vilket innehåll i din affärsidé som ska vara offentligt att läsa och vad som enbart ska kunna läsas av vår jury som signerat sekretessavtal. De 20 starkaste idéerna med störst tillväxtpotential & trovärdighet kvalificerar sig till Venture Cups nationella Topp20-lista.

Tävlingen IDEA 2023 är öppen 4 september till 8 november med två deadline datum att lägga på minnet. 23 oktober om du vill få garanterad feedback på din affärsidé och 8 november stänger tävlingen.

Läs mer om tävlingen och tävla direkt här!

Ämnen

Kategorier


Venture Cup är tävlingen för morgondagens entreprenörer som kopplar ihop experter från näringslivet med framtidens entreprenörer och erbjuder en process för alla som bär på en idé. Venture Cup erbjuder inspiration, utbildning, handledning samt möjligheten till att skapa sig ett gediget nätverk. Venture Cup grundades 1998 på initiativ av McKinsey & Company i samarbete med Chalmers Universitet, Göteborgs Universitet och Innovationsbron. Venture Cup stöds av Sveriges alla stora universitet och drivs i partnerskap med den privata och offentliga sektorn. Sedan starten 1998 har mer än 17 000 affärsidéer tävlat och cirka 30 procent av idéerna har blivit affärer. Läs mer på www.venturecup.se

Kontakter

Joakim Johannesson

Joakim Johannesson

Presskontakt Marketing Manager Nationellt 073 143 25 01
Therese Olsson

Therese Olsson

Presskontakt VD/CEO Nationellt 076 895 87 13