Gå direkt till innehåll
Venture Cups entreprenörskapstävling STARTUP 2024 är nu öppen!
Venture Cups entreprenörskapstävling STARTUP 2024 är nu öppen!

Pressmeddelande -

Nu öppnar ansökan till STARTUP 2024. Ta chansen att lyfta ditt startup till nya höjder!

Venture Cup STARTUP är tävlingen för startups med genomtänkta och skalbara affärsidéer som har potential att växa. Oavsett om din idé är nykläckt eller om du har arbetat på den ett tag, är Venture Cups STARTUP-tävling för dig som strävar efter att lyfta din affärsidé till nya höjder. Idag öppnar tävlingen, och det är din chans att delta! Är du redo för utmaningen?

Det är kostnadsfritt att delta i Venture Cups tävlingar. Vi garanterar feedback på din affärsidé, och du kan själv bestämma vilket innehåll som ska vara offentligt och vilket som ska förbli konfidentiellt. Genom att delta i STARTUP får du värdefull feedback på din idé, möjligheter till marknadsföring på vår tävlingsplattform och tillgång till ett omfattande nätverk inom näringslivet.

Förutom värdefull feedback, imponerande nätverksmöjligheter och chansen att marknadsföra din startup, finns även möjligheten att vinna pengar. En seger i STARTUP utgör en betydande kvalitetsstämpel som lockar investerare och skapar medial uppmärksamhet.

STARTUP-tävlingen öppnar idag 1 februari och stänger den 20 mars kl 23:59.

Den 11 mars är deadline för att skicka in sin affärsidé om man vill ha garanterad feedback.

LÄS MER OM TÄVLINGEN OCH TÄVLA HÄR!

Ämnen

Kategorier


Venture Cup är tävlingen för morgondagens entreprenörer som kopplar ihop experter från näringslivet med framtidens entreprenörer och erbjuder en process för alla som bär på en idé. Venture Cup erbjuder inspiration, utbildning, handledning samt möjligheten till att skapa sig ett gediget nätverk. Venture Cup grundades 1998 på initiativ av McKinsey & Company i samarbete med Chalmers Universitet, Göteborgs Universitet och Innovationsbron. Venture Cup stöds av Sveriges alla stora universitet och drivs i partnerskap med den privata och offentliga sektorn. Sedan starten 1998 har mer än 18 000 affärsidéer tävlat och cirka 30 procent av idéerna har blivit affärer. Läs mer på www.venturecup.se

Kontakter

Joakim Johannesson

Joakim Johannesson

Presskontakt Marketing Manager Nationellt 073 143 25 01
Mehkar Sheikh

Mehkar Sheikh

Presskontakt VD/CEO Nationellt