Gå direkt till innehåll
Ny satsning ska blomstra entreprenörskap i Fyrbodal

Pressmeddelande -

Ny satsning ska blomstra entreprenörskap i Fyrbodal

Tillsammans med Venture Cup lanserar Support Group Network en ny satsning med syfte att främja entreprenörskapet i Fyrbodal. Det gemensamma initiativet vänder sig till både nya och befintliga entreprenörer med anknytning till kommunen och stöds av flera partners.   

"Vi ser en stor potential att använda våra processer tillsammans med Support Group Network och skapa förutsättningar för fler innovativa och hållbara företag att växa och utvecklas." säger Alexandra Björk, VD på Venture Cup.

Senaste året har bidragit med många varsel och uppsägningar men också bidragit till att många fått anledning och motivation till att satsa på en eventuell affärsidé eller varit tvungna till att ställa om i sina befintliga verksamheter. Genom att koppla ihop, samt genomföra matchning och rådgivning för målgruppen har arrangörerna bakom Venture Fyrbodal som avsikt att skapa en plattform för lokal tillväxt. 

Venture Fyrbodal öppnar för registrering 1 april 2021:

Läs mer och delta här. 

________________

Vill du komma i kontakt med arrangörerna: 

Venture Cup
Alexandra Björk, alexandra.bjork@venturecup.se
Madelene Näslund, madelene.naslund@venturecup.se

Support Group Network
Ziyad Tarek, ziyad.tarek@supportgroup.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Venture Cup är tävlingen för morgondagens entreprenörer som kopplar ihop experter från näringslivet med framtidens entreprenörer och erbjuder en process för alla som bär på en idé. Venture Cup erbjuder inspiration, utbildning, handledning samt möjligheten till att skapa sig ett gediget nätverk. Venture Cup grundades 1998 på initiativ av McKinsey & Company i samarbete med Chalmers Universitet, Göteborgs Universitet och Innovationsbron. Venture Cup stöds av Sveriges alla stora universitet och drivs i partnerskap med den privata och offentliga sektorn. Sedan starten 1998 har mer än 15 000 affärsidéer tävlat och cirka 30 procent av idéerna har blivit affärer. Läs mer på www.venturecup.se

Kontakter

Joakim Johannesson

Joakim Johannesson

Presskontakt Marketing Manager Nationellt 073 143 25 01
Mehkar Sheikh

Mehkar Sheikh

Presskontakt VD/CEO Nationellt