Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan Prisutdelning

Pressmeddelande -

Pressinbjudan Prisutdelning

Intresset för Venture Cup i Sverige har i år varit rekordstort. Under hösten lämnades 214 affärsidéer in till region öst och av dessa är tjugo bidrag nu nominerade till prisutdelning. På tisdag den 14 december ska de tio bästa affärsidéerna koras.

När: 14 december 2010

kl. 17.00 – 18.00 Förmingel med bland annat jurypersoner
kl. 18.00 – 19.30 Prisutdelning
kl. 20.15 – ca 21.30 Mingel och tid att träffa vinnarna

Var: Kungl Musikaliska Akademin, Stora Salen, Nybrokajen 11, Stockholm

Inspirationstalare är Rolf Laurelli, säljguru och författare till Säljbibeln, Fredrik Sträng, äventyrare och entreprenör samt Susanne Liljenberg, grundare av Granit.

Kontakta Lisa Wahlström, marknadsansvarig, för ackreditering och frågor: lisa.wahlstrom@venturecup.se, 0733-15 26 65.

Pressfotograf Peter Swedin finns på plats och bilder kommer att finnas tillgängliga på www.venturecup.se/ost efter prisutdelningen.

För mer information besök www.venturecup.se/ost

Ämnen

Kategorier

Regioner


Venture Cup genomför varje år en rikstäckande affärsplanstävling som med tiden har vuxit till världens största i sitt slag. Via en genomtänkt process med handledning, feedback, utbildningar och workshops inspireras och stöttas människor att utveckla sina idéer till framtidens växande företag. Hittills har över 10 000 affärsidéer processats i tävlingen och av dessa har ca 30 procent utvecklats till bärkraftiga företag.

Venture Cup är en ideell organisation som bildades i Sverige 1998 av McKinsey & Company och finns idag i hela Norden. Organisationen stöds av Sveriges samtliga stora högskolor och universitet och drivs i samarbete med näringsliv och offentlig sektor. www.venturecup.se

Kontakter

Joakim Johannesson

Joakim Johannesson

Presskontakt Marketing Manager Nationellt 073 143 25 01
Mehkar Sheikh

Mehkar Sheikh

Presskontakt VD/CEO Nationellt