Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan - Prisutdelning Affärsidé, Venture Cup Väst

Pressmeddelande -

Pressinbjudan - Prisutdelning Affärsidé, Venture Cup Väst

Venture Cup Väst önskar er varmt välkommen till
Prisutdelning för årets bästa Affärsidéer 08/09

När: tisdagen den 9:e december, 17:00-21:30 (prisutdelning 18:00-20:00)
Var: RunAn, Chalmers Konferenscenter, Chalmersplatsen 1

319 affärsidéer och över 400 deltagare tävlar i årets första moment av Venture Cup Väst. Den 9:e december avgörs det, för 11:e året i rad, vilka 10 affärs-idéer som belönas vid en spännande ceremoni på Chalmers Conference Center. Utöver detta är kvällen fylld av inspiration & underhållning, och avslutningsvis bjuder vi på lite mat & dryck.

Ett litet smakprov ur kvällens arrangemang:

Frida Zetterström
Årets konferencier är Frida Zetterström. Hon stod den 22:a april 2008 som slutgiltig segrare i SVT-produktionen TV-stjärnan.
Frida har mångårig erfarenhet från massmedia och scenframträdanden. Hon är utbildad informatör och journalist och har bland annat jobbat som programledare på Sveriges Radio i Göteborg med programmen "Hasse & Frida" och "Morgonpasset i P3".

Jörgen Oom
Vågar du vara bäst? Jörgen Oom, legitimerad psykolog, har sedan början av 80-talet medverkat i drygt 200 förändringsprocesser i mer än 20 olika länder. Han har specialistutbildning inom attitydpåverkan, kommunikation och till och med hypnos. Utsågs 2007 i Dagens Industri till Sveriges mest eftertraktade talare. Föreläser och utbildar kring entusiasm och delaktighet i förändringsarbete, det vinnande laget och att just våga vara bäst. If it's to be it's up to me.

Det är ett väldigt stort intresse för Venture Cup i år. Alla 450 platser i RunAn är redan fyllda. För pressackreditering, kontakta pressansvarig Jonas Almeling på 031-7647122 eller jonas.almeling@venturecup.se snarast.

Varmt välkommen önskar,

Projektledningen för Venture Cup Väst

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Joakim Johannesson

Joakim Johannesson

Presskontakt Marketing Manager Nationellt 073 143 25 01
Mehkar Sheikh

Mehkar Sheikh

Presskontakt VD/CEO Nationellt

Relaterat innehåll

Relaterade event