Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan – Ung stjärnentreprenör gästar Lund och Venture Cup Syd

Pressmeddelande -

Pressinbjudan – Ung stjärnentreprenör gästar Lund och Venture Cup Syd

2011-10-21

Ung stjärnentreprenör gästar Lund och Venture Cup Syd
Den 25 juli 2011 förvärvade tillverkaren bakom Blackberry den svenska videoredigeringstjänsten Jaycut. Fredagen den 21 oktober kl. 15 gästar Jaycuts VD och grundare, Jonas Hombert, Lund för att exklusivt berätta sin framgångssaga och peppa blivande entreprenörer under ett event anordnat av Venture Cup Syd, Sveriges bästa plantskola för affärsidéer.

Jaycut deltog som bidrag i Venture Cup Öst tävlingsåret 2006/2007 och redan tidig vår 2007 bildades bolaget av studenter från KTH. Sedan dess har utvecklingen för Jaycut varit spikrak. Hedersomnämnde och priser har haglat i bl.a. Business Week, Red Herring, Founders Alliance m.fl.


Den 25 juli blev företaget förvärvat av kanadensiska RIM (Research In Motion), en erfarenhet som delas bl.a. med Malmöbaserade T A T (The Astonishing Tribe).


Den blott 25-årige VD:n  för Jaycut, Jonas Hombert, gästar Venture Cup Syds evenemang för att inspirera andra entreprenörer med utgångspunkt i sina egna erfarenheter.

Var: Sparbanken Öresund, Kyrkogatan 9 (LUND)
När: Fredagen den 21 oktober kl. 15:00

Välkommen att bevaka arrangemanget.
 
Läs mer om:
Jaycut www.jaycut.com
Venture Cup Syd www.venturecup.se
 
 
Kontaktperson: Marie-Louise Lövgren

Regionchef, Venture Cup Syd
Tel. 0708-168721    
E-mail: marie-louise.lovgren@venturecup.se

Kontaktuppgifter Jonas Hombert

VD, Jaycut

0736-986071

jonas@jaycut.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Venture Cup genomför varje år en rikstäckande affärsplanstävling som med tiden har vuxit till världens största i sitt slag. Via en genomtänkt process med handledning, feedback, utbildningar och workshops inspireras och stöttas människor att utveckla sina idéer till framtidens växande företag. Hittills har över 10 000 affärsidéer processats i tävlingen och av dessa har ca 30 procent utvecklats till bärkraftiga företag.

Venture Cup är en ideell organisation som bildades i Sverige 1998 av McKinsey & Company och finns idag i hela Norden. Organisationen stöds av Sveriges samtliga stora högskolor och universitet och drivs i samarbete med näringsliv och offentlig sektor. www.venturecup.se

Kontakter

Joakim Johannesson

Joakim Johannesson

Presskontakt Marketing Manager Nationellt 073 143 25 01
Mehkar Sheikh

Mehkar Sheikh

Presskontakt VD/CEO Nationellt

Relaterade event