Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Välkommen till Venture Cups Sverigefinal 2016

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Välkommen till Venture Cups Sverigefinal 2016

Imorgon torsdag 9 juni går Venture Cups Sverigefinal av stapeln på Trädgår'n i Göteborg. Under kvällen utses Sveriges Nästa Tillväxtföretag och över 200 000 kronor samt konsulttjänster från SEB och McKinsey & Company delas ut.

Imorgon torsdagen den 9 juni gör 12 vassa finalister från hela Sverige upp om vinsten i Sveriges ledande tävling för affärsidéer. Det utlovas 20 grader och sol, en trädgård fylld av fantastiska gäster, härlig trerätters middag och scenshow under ledning av Julia Selander, VD på Venture Cup och Günther Mårder, VD på Företagarna. Fyra kategorivinnare ska koras och förutom äran och uppmärksamheten erhåller dessa 20 000 kronor samt ett års mentorskap från SEB. De fyra kategorivinnarna gör sedan upp om ytterligare 130 000 kronor, konsulttjänster från McKinsey & Company och totalsegern i Venture Cup 2016. 

Vilka team som står som vinnare på torsdag kväll avgör Venture Cups Sverigejury som består av experter med olika kompetensområden och som har handplockats för sitt uppdrag. I juryn hittar vi namn som Jessica Stark, VD på SUP46, Lena Apler, grundare & styrelseordförande på Collector Bank, Alexander Hars, grundare av Let´s Deal och Arash Gilan, Vice VD på Viva Media Group.

Mer information om Sverigefinalen hittas på: http://www.venturecup.se/sverigefinalen/

Plats & tid
Torsdagen den 9 juni, kl. 17.30
Trädgår'n, Göteborg

Sverigefinalens schema 
17.30 Välkommen!
18.00 Till bords, Förrätt
18.30 Scenshow börjar – Lär känna årets finalister
19.15 Huvudrätt & Paus
20.00 Scenshow – Prisutdelning kategorivinnare
21.00 Efterrätt & Paus
21.30 Scenshow – Prisutdelning totalvinst
22.00 Efterfest

Anmälan görs till Jonna Knibestöl på jonna.knibestol@venturecup.se, 070-496 63 37 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Venture Cup är Sveriges ledande tävling för de som vill utveckla sin affärsidé till ett framgångsrikt affärskoncept och starta företag. Venture Cup genomför varje år två rikstäckande tävlingar för entreprenörer med syfte att hjälpa med utveckla sin affärsidé och starta företag. Venture Cup är en ideell organisation som bildades i Sverige 1998 av McKinsey & Company och finns idag i hela Norden. Organisationen stöds av Sveriges samtliga stora högskolor och universitet och drivs i samarbete med näringsliv och offentlig sektor. Via en genomtänkt process med handledning och feedback från experter, utbildningar och workshops inspireras och stöttas människor att utveckla sina idéer till framtidens växande tillväxtföretag. Hittills har över 13 000 affärsidéer processats i tävlingen och av dessa har ca 30 procent utvecklats till företag. www.venturecup.se

Kontakter

Joakim Johannesson

Joakim Johannesson

Presskontakt Marketing Manager Nationellt 073 143 25 01
Mehkar Sheikh

Mehkar Sheikh

Presskontakt VD/CEO Nationellt