Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan - Venture Cups Sverigefinal

Pressmeddelande -

Pressinbjudan - Venture Cups Sverigefinal

Framgång föder framgång…

 

Sedan 1998 har Sveriges vassaste entreprenörer utvecklats genom Venture Cup – Sveriges ledande affärsplanstävling.

Tävlingsåret 09/10 lämnades totalt 1077 bidrag in. Nu är 12 kandidater från fyra regioner kvar.

Det har blivit dags att kora vinnarna i Venture Cups Sverigefinal.

 

Var: Luleå Stadshotell

När: Onsdagen den 9 juni kl. 17, vinnarna presenteras kl. 21.

Presskonferens: Luleå Stadshotell den 9 juni kl. 14.

 

Mellan den 26-29 april avgjordes Venture Cups regionfinaler runt om i landet och 3 pristagare från varje region utsågs. Dessa 12 bidrag utgör nu startfältet i årets Sverigefinal som arrangeras den 9 juni i Luleå. Finalen sker på Elite Stadshotell där vi bjuder på en bankett med mingel, 3-rätters middag, inspiration, underhållning och framförallt en prisceremoni utöver det vanliga.

 

Årets Venture Cup har lockat 1077 affärsidéer och 1601 driftiga entreprenörer. Detta är en markant ökning från föregående år och visar på stor drivkraft och stark framåtanda. Även evenemangen runt om i landet har varit fullsatta vilket understryker det stora intresset kring Venture Cup.

 

Nu när de regionala pristagarna är utsedda kommer fokus att flyttas till Sverigefinalen. De 12 bidragen jobbar idag på högvarv för att finslipa sina affärsplaner och presentationer inför den prestigeladdade Sverigefinalen. Nu väntar vi med spänning på att få reda på vem som vinner Venture Cup 09/10?

 

Svaret få vi den 9 juni då Sveriges främsta och mest lovande tillväxtföretag gör upp om äran samt 350,000 kronor i prispengar.

 

Läs mer om vinnarna i bilaga.

 

Bilder och löpande information via www.venturecup.se

 

Välkommen att bevaka arrangemanget.

 

Kontaktperson: Kalle Hardell

Tel. 0722-119 100      E-mail: kalle.hardell@venturecup.se


Ämnen

Kategorier


Venture Cup genomför varje år en rikstäckande affärsplanstävling som med tiden har vuxit till världens största i sitt slag. Via en genomtänkt process med handledning, feedback, utbildningar och workshops inspireras och stöttas människor att utveckla sina idéer till framtidens växande företag. Hittills har över 10 600 affärsidéer processats i tävlingen och av dessa har ca 30 procent utvecklats till bärkraftiga företag.

Venture Cup är en ideell organisation som bildades i Sverige 1998 av McKinsey & Company och finns idag i hela Norden. Organisationen stöds av Sveriges samtliga stora högskolor och universitet och drivs i samarbete med näringsliv och offentlig sektor.

Kontakter

Joakim Johannesson

Joakim Johannesson

Presskontakt Marketing Manager Nationellt 073 143 25 01
Mehkar Sheikh

Mehkar Sheikh

Presskontakt VD/CEO Nationellt