Gå direkt till innehåll
Siavosh Derakhti till Venture Cups Väst regionfinal!

Pressmeddelande -

Siavosh Derakhti till Venture Cups Väst regionfinal!

Idag tillhör Siavosh Derakhti en av Sveriges vassaste och bästa föreläsare & talare inom integration, mångfald, inspiration, motivation & rasism.

Han har fått den prestigefyllda utmärkelsen Forbes '30under30' och det första nyinstiftade Raoul Wallenberg priset från Raoul Wallenberg Academy, som delades ut av Sveriges integrationsminister.

Under Obamas Sverige besök var Siavosh Derakhti den enda person han bad om att få träffa.

Nu kommer Siavosh Derakhti till Venture Cups Regionfinal den 12 maj på Lisebergsteatern, Göteborg. 

För anmälan och  mer info tryck här!

Ämnen

Kategorier

Regioner


Venture Cup är Sveriges ledande tävling för de som vill utveckla sin affärsidé till ett framgångsrikt affärskoncept och starta företag. Venture Cup genomför varje år två rikstäckande tävlingar för entreprenörer med syfte att hjälpa med utveckla sin affärsidé och starta företag. Venture Cup är en ideell organisation som bildades i Sverige 1998 av McKinsey & Company och finns idag i hela Norden. Organisationen stöds av Sveriges samtliga stora högskolor och universitet och drivs i samarbete med näringsliv och offentlig sektor. Via en genomtänkt process med handledning och feedback från experter, utbildningar och workshops inspireras och stöttas människor att utveckla sina idéer till framtidens växande tillväxtföretag. Hittills har över 13 000 affärsidéer processats i tävlingen och av dessa har ca 30 procent utvecklats till företag. www.venturecup.se

Kontakter

Joakim Johannesson

Joakim Johannesson

Presskontakt Marketing Manager Nationellt 073 143 25 01
Mehkar Sheikh

Mehkar Sheikh

Presskontakt VD/CEO Nationellt