Gå direkt till innehåll
Välkommen till Regionfinal i Luleå i STARTUP 2022!

Pressmeddelande -

Välkommen till Regionfinal i Luleå i STARTUP 2022!

Äntligen har det blivit dags att kora de regionala vinnarna i Sveriges största tävling för startups och affärsidéer. Den 19 maj är det dags för Regionfinal i region nord i STARTUP 2022 där vi samlar Sveriges entreprenörselit i Kulturcentrum Ebenesers lokaler för att hylla morgondagens startup- stjärnor. En dag i sann entreprenörsanda!

Dörrarna öppnas klockan 11:00 och dagen startar med mat och mingel där möjlighet till att knyta nya, viktiga kontakter aldrig varit större. Därefter intas scenen av ingen mindre än Malin Winberg som kommer leda oss genom regionfinalen. Malin är professionell moderator, programledare och utbildad journalist med bas i Luleå. Hon gör poddar, är producent, skribent och brinner för norra Sverige. Med Malin i spetsen kommer regionfinalen i nord bli en härlig och glad tillställning!

Givetvis vankas även en prisutdelning för att kora de regionala vinnarna. De 10 finalisterna gör upp om priserna Best Traction, Beyond Academic, Game Changer och Impact Maker som kommer med en prischeck på inte mindre än 50 000 kronor per pris. De bidrag som vinner dessa priser är direktkvalificerade till Sverigefinalen i Oktober, där de inte bara tävlar om de ovan nämnda priserna utan också om det ärofyllda priset Startup of the year.

Dagen kommer även bjuda på en inspirationsföreläsning av Ingrid Fridesjö från Blamorama, samt ett inspirerande panelsamtal med tema Grön (digital) omställning med Jeanette Holmlund de Miranda från North Sweden Cleantech, Niklas Jonsson från Norrlandsfonden, Erika Mattsson från Sparbanken Nord, samt Tommie Lögdahl från Nowa Drops

Regionfinalen i nord bjuder på fantastisk mat, dryck, underhållning och nätverkande av förstaklass. Evenemanget är kostnadsfritt men med begränsat antal platser, så säkra din plats redan nu! Läs mer om eventet här eller anmäl dig direkt här!

Finalister i STARTUP 2022, region nord: 

Läs mer om årets finalister här!

Beep

Björkvodka

Containing Greens

D-stract

Flexbridge

Haystack

Nordic Renew Resource

N.C Zero Waste Store Concept AB

Normada

TechTile

Ämnen

Kategorier

Regioner


Venture Cup är tävlingen för morgondagens entreprenörer som kopplar ihop experter från näringslivet med framtidens entreprenörer och erbjuder en process för alla som bär på en idé. Venture Cup erbjuder inspiration, utbildning, handledning samt möjligheten till att skapa sig ett gediget nätverk. Venture Cup grundades 1998 på initiativ av McKinsey & Company i samarbete med Chalmers Universitet, Göteborgs Universitet och Innovationsbron. Venture Cup stöds av Sveriges alla stora universitet och drivs i partnerskap med den privata och offentliga sektorn. Sedan starten 1998 har mer än 17 000 affärsidéer tävlat och cirka 30 procent av idéerna har blivit affärer. Läs mer på www.venturecup.se

Presskontakt

Alexandra Björk

Alexandra Björk

Presskontakt VD/CEO 0761015995
Sandra Lunman

Sandra Lunman

Presskontakt Projektledare Marknad & Event Region Väst 0761015992
Alexandra Strömberg

Alexandra Strömberg

Presskontakt Projektledare Marknad & Event Region Syd

Relaterat innehåll