Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Välkommen till Venture Cup Nords Regionfinal

Inbjudan till Venture Cup Nords Regionfinal tisdagen den 12 maj i Örnsköldsvik, från kl. 17.30

Nu är det dags att kora vårens vinnare i Venture Cup Nord och vi vill gärna att du är med på plats i Örnsköldsvik då vi gör detta.

Kvällen bjuder på mycket mingel och kontaktskapande, du får möjlighet att träffa de nominerade bidragen och vara med då vi korar vinnarna av Venture Cup Nord våren 2015. Sex nominerade bidrag är nu klara och det är nu dags för juryn att utse vinnarna. De nominerade har under ett jurymöte fått presentera sig inför juryn, nu är det dags att ta reda på vilka juryn utsett till kategorivinnare samt totalvinnare. Vinnarna i varje kategori får ta emot 20 000 kronor var. Ytterligare 80 000 kronor delas ut till det bästa bidraget och vinnaren i Venture Cup Nord våren 2015 koras. Deltagarna tävlar i kategorierna Människa & Samhälle, Life Science & Teknik samt Webb, Mjukvara & Media. I kategorin Miljö & Energi finns inga tävlande.

Kvällen i korthet (ca tider):
17.30 Mingel & buffé
19.00 Prisutdelning
Kategori Människa & Samhälle
Kategori: Life Science & Teknik
Kategori: Webb, Mjukvara & Media
Totalvinnaren
20.30 Eftermingel

Sex nominerade bidrag i tre kategorier:

Kategori: Människa & Samhälle
Klätterhemmet, Adam Falklind & Landry Larrive, Umeå
VIGAVI, Tobias Gruffman & Radzion Charnou, Umeå

Kategori: Life Science & Teknik
MyoAmp, Rikard Waldner, Umeå
Technological Vision Solutions, Joakim Svedberg, Mattias Lundberg, Johan Söderlund, Jonathan Lindgren & Pontus Lohman, Umeå

Kategori: Webb, Mjukvara & Media
Klipptid.nu, Thomas Hallberg & Nicklas Hallberg, Föllinge
Realbridge, Olle Lundberg, Östersund

Regionfinalen äger rum på Arken i Örnsköldsvik. Kvällen inleds med mingel kl. 17.30, därefter tar prisutdelningen vid kl. 19.00, kategori för kategori. De nominerade kommer att först att få pitcha på scen och sen får vi veta vilka som vinner i kategorin. I slutet av kvällen koras Vinnaren i Venture Cup Nord våren 2015. Under kvällen kommer också publikens pris att delas ut till de bidrag som gör den bästa pitchen från scen. All prisutdelning beräknas vara klar kl. 20.30.

Frågor hänvisas till
Angelica Westrin
Marknadsansvarig Venture Cup Nord
angelica.westrin@venturecup.se
070-618 30 94

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Venture Cup är Sveriges ledande tävling för de som vill utveckla sin affärsidé till ett framgångsrikt affärskoncept och starta företag. Venture Cup genomför varje år två rikstäckande tävlingar för entreprenörer med syfte att hjälpa med utveckla sin affärsidé och starta företag. Venture Cup är en ideell organisation som bildades i Sverige 1998 av McKinsey & Company och finns idag i hela Norden. Organisationen stöds av Sveriges samtliga stora högskolor och universitet och drivs i samarbete med näringsliv och offentlig sektor. Via en genomtänkt process med handledning och feedback från experter, utbildningar och workshops inspireras och stöttas människor att utveckla sina idéer till framtidens växande tillväxtföretag. Hittills har över 13 000 affärsidéer processats i tävlingen och av dessa har ca 30 procent utvecklats till företag. www.venturecup.se

Kontakter

Joakim Johannesson

Joakim Johannesson

Presskontakt Marketing Manager Nationellt 073 143 25 01
Mehkar Sheikh

Mehkar Sheikh

Presskontakt VD/CEO Nationellt