Gå direkt till innehåll
"Vi ser fram emot att fortsätta bidra till entreprenörskap och innovation i Sverige, och att främja hållbarhet och utvecklingen av innovationsprocesser för företagare." säger Therese Olsson, VD för Venture Cup.
"Vi ser fram emot att fortsätta bidra till entreprenörskap och innovation i Sverige, och att främja hållbarhet och utvecklingen av innovationsprocesser för företagare." säger Therese Olsson, VD för Venture Cup.

Pressmeddelande -

Venture Cup förvärvar Idea hunt: Främjar Innovation och entreprenörskap

Venture Cup, en ledande organisation inom innovation och entreprenörskap, har nyligen gjort ett förvärv av Idea hunt, en framstående plattform för idéhantering och innovation. Denna strategiska affär är i perfekt linje med Venture Cups mål att stärka och stödja innovativa initiativ och entreprenörskap i Sverige.

Idea hunt är en plattform som framgångsrikt samlat entreprenörer, studenter, företag och investerare från hela landet. Genom sin intuitiva och användarvänliga design har Idea hunt skapat en enkel och effektiv process för att samla in, utbyta och utveckla idéer, samtidigt som den främjar värdefulla samarbeten.

- ”Det här förvärvet är ett stort steg för Venture Cup i vår strävan att främja framgångsrika hållbara affärsideér. Idea hunt har bevisat sitt värde genom att framgångsrikt koppla samman och stärka Sveriges innovativa krafter. Vi ser fram emot att fortsätta bidra till entreprenörskap och innovation i Sverige, och att främja hållbarhet och utvecklingen av innovationsprocesser för företagare." säger Therese Olsson, VD för Venture Cup.

Med förvärvet av Idea hunt kommer Venture Cup att ytterligare stärka sin position som en kraftfull katalysator för skapandet av innovation i Sverige. Denna plattform möjliggör en ökad tillgänglighet till verktyg och resurser som hjälper entreprenörer och innovatörer att på ett strukturerat sätt utveckla sina idéer och skapa hållbara lösningar i Sverige.

Venture Cup är en ideell organisation som främjar innovation och entreprenörskap i Sverige. Genom tävlingar, workshops och inspiration kopplar Venture Cup ihop experter från näringslivet med framtidens entreprenörer och erbjuder en process för alla som bär på en idé.

För mer information om Venture Cup och Idea hunt, vänligen besök www.venturecup.se och www.venturecup.ideahunt.io

Om man är intresserad av att för höra mer om Idea hunt kan man kontakta Therese Olsson, VD, 076-895 87 13 eller therese.olsson@venturecup.se

Ämnen

Kategorier


Venture Cup är tävlingen för morgondagens entreprenörer som kopplar ihop experter från näringslivet med framtidens entreprenörer och erbjuder en process för alla som bär på en idé. Venture Cup erbjuder inspiration, utbildning, handledning samt möjligheten till att skapa sig ett gediget nätverk. Venture Cup grundades 1998 på initiativ av McKinsey & Company i samarbete med Chalmers Universitet, Göteborgs Universitet och Innovationsbron. Venture Cup stöds av Sveriges alla stora universitet och drivs i partnerskap med den privata och offentliga sektorn. Sedan starten 1998 har mer än 17 000 affärsidéer tävlat och cirka 30 procent av idéerna har blivit affärer. Läs mer på www.venturecup.se

Kontakter

Joakim Johannesson

Joakim Johannesson

Presskontakt Marketing Manager Nationellt 073 143 25 01
Therese Olsson

Therese Olsson

Presskontakt VD/CEO Nationellt 076 895 87 13