Gå direkt till innehåll
IDEA: Tävlingen för dig med en idé i ett tidigt skede.
IDEA: Tävlingen för dig med en idé i ett tidigt skede.

Nyhet -

Nu är tävlingen IDEA 2022 öppen!

Venture Cup IDEA är tävlingen för alla idéer i ett tidigt skede som omsatt mindre än 100 000 kr. Det kan vara allt från idén du precis kommit på till en affärsidé som du arbetat med ett tag. Oavsett är Venture Cups IDEA tävling för dig som vill ta din affärsidé till nästa nivå. Genom att delta i IDEA får du feedback på din idé, marknadsföringsmöjligheter på tävlingsplattformen samtidigt som du får tillgång till ett stort nätverk av personer från näringslivet. Idag öppnar tävlingen, och DU kan vara med! Antar du utmaningen?

Att tävla i Venture Cups tävlingar är helt kostnadsfritt, du som deltar är garanterad att få feedback på din affärsidé och du kan själv välja vilket innehåll i din affärsidé som ska vara offentligt att läsa och vad som enbart ska kunna läsas av vår jury som signerat sekretessavtal.

Fem vinnare från varje region av Venture Cups IDEA tävling belönas med publicitet då vinnarna hamnar på Venture Cups årliga Topp20-lista, vilket även firas med ett tillhörande event. Utöver att bli utsedd till en av Sveriges topp 20 bästa idéer tilldelas varje vinnare 5 000 kronor!

Tävlingen IDEA 2022 är öppen 30 augusti till 8 november.

Läs mer om tävlingen här eller tävla direkt här!

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Joakim Johannesson

Joakim Johannesson

Presskontakt Marketing Manager Nationellt 073 143 25 01
Mehkar Sheikh

Mehkar Sheikh

Presskontakt VD/CEO Nationellt

Relaterat innehåll