Gå direkt till innehåll
Artisten Emil Jensen gör sin enda spelning i Göteborg på Sverigefinalen

Pressmeddelande -

Artisten Emil Jensen gör sin enda spelning i Göteborg på Sverigefinalen

För första gången är Sverigefinalen i Venture Cup en stor och inspirerande prisutdelning på en av Sveriges häftigaste scener, GöteborgsOperan. Här koras Sveriges nästa tillväxtföretag och gästerna bjuds även på udnerhållning i form av inspirationstalare och artister. Eventet är gratis och öppet för allmänheten.

Den mångsidiga artisten Emil Jensen kommer att prata om kreativitet och innovativitet - i grupp och solo - och dessutom bjuda på lite musik, lyrik och komik. Emil gör sin enda spelning i Göteborg i år på Sverigefinalen.

Emil har släppt fyra hyllade album, utvecklat mellansnacket till en egen genre och senaste åren har han vunnit Hoola Bandola-priset, Gustaf Fröding-priset och är sen tidigare europamästare i poetry slam. Han hörs som krönikör i både P1 och P3. Genom åren har han samarbetat med många andra artister och kreatörer, även i nätverk som No more Lullabies och gjort sig känd genom sina speciella turnéer - inte minst den cykelturné han gjorde till förmån för hållbar utveckling.

Ämnen

Kategorier


Venture Cup genomför varje år en rikstäckande affärsplanstävling som med tiden har vuxit till världens största i sitt slag. Venture Cup är en ideell organisation som bildades i Sverige 1998 av McKinsey & Company och finns idag i hela Norden. Organisationen stöds av Sveriges samtliga stora högskolor och universitet och drivs i samarbete med näringsliv och offentlig sektor. Via en genomtänkt process med handledning, feedback, utbildningar och workshops inspireras och stöttas människor att utveckla sina idéer till framtidens växande företag. Hittills har över 12 700 affärsidéer processats i tävlingen och av dessa har ca 30 procent utvecklats till bärkraftiga företag. www.venturecup.se

Kontakter

Joakim Johannesson

Joakim Johannesson

Presskontakt Marketing Manager Nationellt 073 143 25 01
Mehkar Sheikh

Mehkar Sheikh

Presskontakt VD/CEO Nationellt

Relaterat innehåll