Gå direkt till innehåll
Carl Johansson & Marcus Öhrner, grundare Quiqly
Carl Johansson & Marcus Öhrner, grundare Quiqly

Pressmeddelande -

Idén som hjälper företag att nå outnyttjade kundgrupper

Företag som är i behov av förändring kan genom Quiqly's egenutvecklade plattform identifiera hur olika kundgrupper nås på ett mer effektivt sätt. Med idén vill de hjälpa företag att komma åt outnyttjade kundgrupper samt behålla nuvarande. Genom plattformen kan bolaget genererar intäkter genom att göra icke-betalande kunder till betalande. Och vem vill inte det? 

Det unika med idén tror teamet själva beror på att de idag fyller ett behov på marknaden som inte är tillfredställt. I framtiden räknar de med att att de täckt in behovet som finns och tagit större delar på marknaden än idag.

Marcus Öhrner och Carl Johansson fann varandra första veckan på universitetet och insåg att de hade samma tänk om företagande och visioner. De såg ett behov ute på marknaden och bestämde sig att verifiera detta med hjälp av marknadsundersökningar och kort därefter började de bygga företaget som idag heter Quiqly. 

Vad innebär vinsten för er?
"För oss är det en bekräftelse på att vi arbetar i rätt riktning samt en ytterligare validering på att företagets affärsidé är gångbar och attraktiv."

Det finns mer spännande information att ta del av, men det är än så länge hemlighetsstämplat, så stay tuned för framtida utvecklingen av Quiqly.

Pris: Topp20 - IDEA 2021 region syd
Idé: Quiqly
Team: Carl Johansson & Marcus Öhrner

Ämnen

Kategorier


Venture Cup är tävlingen för morgondagens entreprenörer som kopplar ihop experter från näringslivet med framtidens entreprenörer och erbjuder en process för alla som bär på en idé. Venture Cup erbjuder inspiration, utbildning, handledning samt möjligheten till att skapa sig ett gediget nätverk. Venture Cup grundades 1998 på initiativ av McKinsey & Company i samarbete med Chalmers Universitet, Göteborgs Universitet och Innovationsbron. Venture Cup stöds av Sveriges alla stora universitet och drivs i partnerskap med den privata och offentliga sektorn. Sedan starten 1998 har mer än 15 000 affärsidéer tävlat och cirka 30 procent av idéerna har blivit affärer. Läs mer på www.venturecup.se

Presskontakt

Alexandra Björk

Alexandra Björk

Presskontakt VD/CEO 0761015995
Sandra Lunman

Sandra Lunman

Presskontakt Projektledare Marknad & Event Region Väst 0761015992
Alexandra Strömberg

Alexandra Strömberg

Presskontakt Projektledare Marknad & Event Region Syd

Relaterat innehåll