Gå direkt till innehåll
Välkommen till Regionfinal i Stockholm i STARTUP 2022!

Pressmeddelande -

Välkommen till Regionfinal i Stockholm i STARTUP 2022!

Äntligen har det blivit dags att kora de regionala vinnarna i Sveriges största tävling för startups och affärsidéer. Den 17 maj är det dags för Regionfinal i region öst i STARTUP 2022 där vi samlar Sveriges entreprenörselit i KTH Innovations lokaler för att hylla morgondagens startup-stjärnor. En kväll i sann entreprenörsanda!

Dörrarna öppnas klockan 17:00 och kvällen startar med mingel där möjlighet till att knyta nya, viktiga kontakter aldrig varit större. Därefter intas scenen av ingen mindre än Viktor Maisey, en praktiserande entreprenör som enligt sig själv lärt sig mycket av att göra ”fel”! Han utlovar en en kväll fullspäckad med skratt, applåder, energi och fantastiska möten.

Givetvis vankas även en prisutdelning för att kora de regionala vinnarna. De 10 bidragen gör upp om priserna Best Traction, Beyond Academic, Game Changer och Impact Maker som kommer med en prischeck på inte mindre än 50 000 kronor per pris. De bidrag som vinner dessa priser går vidare till en Sverigefinal i höst, där de inte bara tävlar om de nämnda priserna utan också om det ärofyllda priset Startup of the year.

På Regionfinalen i öst har vi två ytterligare priser, nämligen Flemingsbergs Science Award och Hedy Tech Impact Award. Flemingsbergs Science Award är för startups med en tydlig koppling till Flemingsberg, antingen som student, boende eller på annat sätt verksam till området. Vinnaren av detta pris vinner 10 000 kronor. Hedy Tech Impact Award tilldelas till det bidrag som har en tydlig vision, med enaffärsidé med stor potential och med hållbarhet i fokus. Pristagaren av Hedy Tech Impact award vinner 50timmars arbete utfört av Hedy Techs team bestående avfullstackutvecklare, techarkitekter och UX/UI designers,med fokus på techstrategi och programmering baseratpå bolagets behov, ett värde ca 55 000 SEK. 

Under kvällen bjuds du på även fantastisk mat, dryck, underhållning och nätverkande av förstaklass. Evenemanget är kostnadsfritt men med begränsat antal platser, så säkra din plats redan nu! Läs mer om eventet här eller anmäl dig direkt här!

Ämnen

Kategorier

Regioner


Venture Cup är tävlingen för morgondagens entreprenörer som kopplar ihop experter från näringslivet med framtidens entreprenörer och erbjuder en process för alla som bär på en idé. Venture Cup erbjuder inspiration, utbildning, handledning samt möjligheten till att skapa sig ett gediget nätverk. Venture Cup grundades 1998 på initiativ av McKinsey & Company i samarbete med Chalmers Universitet, Göteborgs Universitet och Innovationsbron. Venture Cup stöds av Sveriges alla stora universitet och drivs i partnerskap med den privata och offentliga sektorn. Sedan starten 1998 har mer än 17 000 affärsidéer tävlat och cirka 30 procent av idéerna har blivit affärer. Läs mer på www.venturecup.se

Presskontakt

Alexandra Björk

Alexandra Björk

Presskontakt VD/CEO 0761015995
Alexandra Strömberg

Alexandra Strömberg

Presskontakt Projektledare Marknad & Event Region Syd & Nord 073 143 25 01
Joelle Abou Khalil

Joelle Abou Khalil

Presskontakt Marketing & Event Region West & East 076 101 59 92

Relaterat innehåll