Gå direkt till innehåll
Västsveriges bästa affärsidéer utses!

Pressmeddelande -

Västsveriges bästa affärsidéer utses!

285 affärsidéer lämnades in till Venture Cup Väst och av dem ska nu de tio
bästa utses. Detta sker nu på torsdag den 9 december.

Region Väst är ännu en gång den region som får in i särklass flest affärsidéer! Den stora kreativitet och den bredd som finns är ett tecken på att Västsverige verkligen är på väg in i en högkonjunktur! Aldrig tidigare har det varit så stort intresse för Venture Cup och över 500 personer har anmält sig till tävlingsårets första prisutdelning.

Vid prisutdelningen premieras de 10 Bästa Affärsidéerna från Västsverige, den bästa affärsidén från Högskolan i Borås, Högskolan Väst respektive Högskolan i Halmstad samt den bästa affärsidén inom Mat & Hälsa.

Inspirationstalare är Walter Näslund, Social Media Guru & Ruth Brännvall, Global Social Entreprenör. På plats finns även Venture Cup Alumnerna Oxeon, Årets SuperGasell och Sveriges snabbast växande företag, samt Avinode, Årets Bästa Internationella Tillväxtföretag i Västsverige.


När: 9 december

kl. 17.00 – 18.00 förmingel och alumnutställning
kl. 18.00 – 20.00 Prisutdelning
kl. 20.15 – ca 21.30 mingelmiddag och tid att träffa vinnarnakl.
21.30 – efterfest med vinnarna

Var: Lindholmen Conference Centre, Lindholmspiren 3, Göteborg

Anmälan: Evenemanget är fullbokat, ett fåtal platser för press & media finns tillgängligt.
Kontakta Jonas Almeling för ackreditering på: jonas.almeling@venturecup.se, 031-764 71 22


Pressfotograf Anna Sigvardsson finns på plats och bilder för fri publicering kommer att finnas tillgängliga så fort som möjligt på www.venturecup.se/vast efter prisutdelningen.

För mer information besök www.venturecup.se/vast


Frågor hänvisas till:
Jonas Almeling, Regionchef Venture Cup Väst
031-764 71 22, jonas.almeling@venturecup.se

Ämnen

Kategorier


Venture Cup genomför varje år en rikstäckande affärsplanstävling som med tiden har vuxit till världens största i sitt slag. Via en genomtänkt process med handledning, feedback, utbildningar och workshops inspireras och stöttas människor att utveckla sina idéer till framtidens växande företag. Hittills har över 10 000 affärsidéer processats i tävlingen och av dessa har ca 30 procent utvecklats till bärkraftiga företag.

Venture Cup är en ideell organisation som bildades i Sverige 1998 av McKinsey & Company och finns idag i hela Norden. Organisationen stöds av Sveriges samtliga stora högskolor och universitet och drivs i samarbete med näringsliv och offentlig sektor. www.venturecup.se

Presskontakt

Alexandra Björk

Alexandra Björk

Presskontakt VD/CEO 0761015995
Alexandra Strömberg

Alexandra Strömberg

Presskontakt Marketing Manager Nationellt 073 143 25 01

Relaterade event