Gå direkt till innehåll

Ämnen: PR, kommunikation

Vinnarna i Regionfinalen Öst i Venture Cup STARTUP 2024!

Venture Cup Regionfinal 2024, Region Öst

Venture Cup Regionfinal 2024, Region Öst hölls den 6 maj i Stockholm. Fyra vinnare korades inom kategorierna Game Changer, Beyond Academic, Best Traction och Impact Maker. Dessutom delades Flemingsbergs Science Award och Publikens pris ut.

Finalisterna i region Syd i Venture Cup STARTUP 2024!

STARTUP 2024 - Här är finalisterna i Syd!

Årets STARTUP-tävling i region Syd har avslutats och tio bidrag har valts ut som finalister. De kommer att pitcha sina affärsidéer inför en regional jury för chansen att vinna priser och en plats i Sverigefinalen. Evenemanget äger rum den 8 maj och för mer information, besök länken!

Finalisterna i region Öst i Venture Cup STARTUP 2024!

STARTUP 2024 - Här är finalisterna i Öst!

Tävlingen STARTUP 2024 har avslutats och tio finalister har utsetts i region Öst. AI, energi och analys dominerar bland bidragen. Finalisterna ska snart pitcha sina affärsidéer för juryn för chansen att vinna priser och kvalificera sig till Sverigefinalen. Regionfinalen äger rum den 6 maj på the Park.

Finalisterna i region Nord i Venture Cup STARTUP 2024!

STARTUP 2024 - Här är finalisterna i Nord!

Finalisterna i årets STARTUP-tävling i Nord är klara! De tio bidragen inom områden som AI, energi och analys kommer att pitcha sina idéer för juryn den 29 april. Vinnarna i kategorierna Best Traction, Beyond Academic, Game Changer och Impact Maker kommer att koras vid prisutdelningen. SPÄNNANDE!

Finalisterna i region Väst i Venture Cup STARTUP 2024!

STARTUP 2024 - Här är finalisterna i Väst!

De tio finalisterna i STARTUP-tävlingen i region Väst är klara och kommer att pitcha sina affärsidéer inför juryn den 7 maj. Kategorier som Best Traction, Beyond Academic, Game Changer och Impact Maker står på spel. Vinnarna får extrapriser från JCE Accelerator Award och Innovatum Science Park Award. Eventet är kostnadsfritt med begränsat antal platser. Klicka här för mer information och anmälan!

Linda Grönlund grundare av Fair Photo Agency. Foto: Johanna Herbst

Plattformen som matchar fotograf och företag med liknande värderingar

Inget företag kan idag ducka för frågan om hållbarhet men fortfarande finns det aktörer som levererar bättre än andra inom området. Den digitala plattformen Fair Photo Agency ska hjälpa till att matcha företag vars verksamhet bidrar till hållbar utveckling med rätt fotograf för att öka möjligheterna till bättre visuell kommunikation.
Startupen som just nu är nominerad i Venture Cup Västs region

Mats Löfberg, grundare av Graphic Tracer och Graphic Powers. Foto: Johanna Herbst

Graphic Tracer återskapar grafiska original på nolltid

Alla som arbetat med grafiska original vet hur arbetsamt och tidsödande de är att återskapa logotyper. Graphic Tracer, startupen som just nu är aktuell som nominerad i entreprenörskapstävlingen Venture Cup har en lösning som löser problemet på tre minuter.
Nu är det slut på timmar av tråkig redigering av logotyper, de unika funktionerna som Graphic Tracer erbjuder kommer att spara massvis med r

Marcus Carloni, Christian Kaunissaar & Daniel Sivertsson från Flowbox, fotograf Fredrik Lagergren

Nu blir kunderna företagens innehållsproducenter

Tjänsten Flowbox är ett av 12 startups som tävlar på regionfinalen av den prestigefyllda tävlingen Venture Cup den 16 maj i Stockholm. Flowbox erbjuder en ny möjlighet för varumärken att kommunicera med sina följare och konsumenter genom återpublicering av användargenererat material från sociala medier i företagens egna kanaler.